fredag 13 augusti 2010

Ny bil!

Mycket står på min önskelista och mycket är just bara en önskelista för dte är svårt att hinna och ha råd med allt. Men dte finns en anledning till att det heter önskelista:) Men det som jag funderar mycket på just nu är NY bil. Våran bil är bra på alla sätt utom ett, vi har ingen airkonditer i våran bil. Ett stort problem sommartid med två små barn och en hund. Som vuxen kan man ju klara av det bättre, men som barn och djur blir dte svårare.
Så då kommer den stora och svåra fråga VAD ska vi ha för något. Det är bara att inse att vad vi än gör så är det en ekonomisk förlust:( Men familjen ska ju leva och må bra. Just nu drar vi oss för att köra sommartid. På både gott och ont. Men ibland har man inget annat val än att sätta sig i bilen.
Några märken vi funderar på är Audi, Toyota, Mazda, VW. Ny eller begagnad stor, liten. Mycket att fundera på. Ändå känns det som att det är tillflligheterna som får en att köpa en ny bil och vilken det är.

Just nu sitter vi inte i sjön eftersom den kallare årsiden närmar sig så fram till Maj har vi på oss att fundera. Men ska vi sälja våran bil så måste det vara nu i vinter när ingen tänker så mycket på airkonditer. Men får vi sålt den så får vi köra våran gamla trotjänare ett tag tills vi skaffat oss en ny.

Ja vi får se hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar