fredag 17 september 2010

Tiden går fort!

Då var det fredag igen... veckorna går fort. Både på ont och gott.
I går var vi lediga. Så skönt att hela familjen kunde vara hemma samtidigt. Det blev en tur till staden där vi besökte en möbleaffär. Tanken var att hitta nytt skoställ och hatthylla. Väl där fastnade vi för en soffa båda två. Nu får vi allt ta oss en funderare på hur vi vill att vårat vardagsrum ska se ut. Själv drömer jag om fårskinsfotöljer. Men när vi provade dem i butiken blev jag besviken. De kändes inte så bra att sitta i. Tyvärr:( Får helt enkelt leta vidare.
Men det blev ett skoställ i ek med matckhande hängare och ett tidningställ som möss/ vanthållare!? Låter lite knäppt med det blev så bra:)

I dag har vårat klinkers kommit också. Så roligt. Det blev den ljusare grå och det som avgjorde var att minst smuts syns på den. Vi har tänkt att ha samma under kaminen och när vi testade så syntest det lika mycket på båda men om vi damsög upp så syntest det mycket på den mörka men inte på den ljusare. Och där blev det avgjort, vill inte våttorka varje gång jag damsuger under kaminen. Nån måtta får det vara.
I helgen väntar arbete plus en stundande kräftskiva. Hoppas på tur med vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar